Csapatunk / Katona Dávid

Katona Dávid

Ügyvezető igazgató


Profil adatok
  • Tapasztalatok:

    2008-ban végeztem fogtechnikusként. Számos hazai jónevű laborban dolgoztam, illetve 3 évet Norvégiában töltöttem, ahol megismertem sok új technológiát. Norvégia után itthon orvoslátogatóként kezdtem el dolgozni, implantátumokat forgalmaztam, hogy jobban belelássak a klinikák minden napi működésébe, illetve hogy miket lehetne másképp csinálni.

    Az itt megszerzett tapasztalatok alapján alapítottuk meg fogtechnikai laboratóriumunkat 2015-ben. 2015 és 2021 között mintegy 36.000 pácienst láttunk el, ez 36.000 boldog mosolyt jelent.

    Fogorvosi rendelőnk a fogtechnikai laborra épülve indult el, hiszen a boldog mosoly, és a szép esztétikai megoldások kulcsa saját prémium fogtechnikai laborunk. Klinikánkon helyben tudjuk biztosítani a legjobb fogorvosok szakmai munkáját, és első osztályú ellátását, illetve egy sok éves tapasztalattal rendelkező, felkészült fogtechnika hátterét. Itt minden páciens találkozhat a fogtechnikussal az egyedi igény felmérése, illetve a pontos fogszín- és fogforma meghatározása miatt.

    Klinikánkon olyan átfogó prémium szolgáltatást nyújtunk, amit jelenleg Magyarországon kevesen mondhatnak el.

  • Pozíció: